توضیحات
برنج دودی، یکی از برنج های مشهور ایرانی است که در گذشته در تهیه وعده های غذایی مورد استفاده قرار میگرفت. در گذشته، از دود برای نگهداری طولانی مدت مواد غذایی استفاده میشد و برنج نیز به این قاعده پیوسته بود. اما برای طعم بینظیری که در برنج دودی ایجاد شده بود، همچنان ادامه استفاده از آن صورت میگیرد. اغلب برنج دودی برای ترکیب با سایر انواع برنج های ایرانی استفاده میشود تا طعم بهتری در غذا به وجود آید. برنج دودی مهماندوست در بسته بندیهای 2.5 کیلوگرمی عرضه میشود و حتی در همان بسته بندی میتوان بوی دود را تشخیص داد. با این حال، نکته مهم در نگهداری بهتر برنج دودی این است که نباید در کنار سایر مواد غذایی قرار گیرد تا بوی دود به آنها منتقل نشود.
رنگ برنج | سفید |
وزن | 2.5 کیلوگرم |
شماره پروانه بهداشت | – |
نوع برنج | دودی |
اندازه دانه | دانه کامل |
سایر توضیحات | خوش پخت و معطر |