یک گرافیست علاوه بر اینکه باید خلاق باشد، مثل هر شغل و مهارت دیگری نیازمند ابزارهایی برای کار است. و هرچه این ابزار بهتر و قویتر باشند، گرافیست میتواند ایدههای جدید و خلاقانه خود را راحتتر پیاده کند. اگر یک گرافیست تازهکار هستید یا دوست دارید درباره ابزار کار رشته گرافیک بیشتر بدانید در این مقاله با ما همراه باشید تا بهترین ابزارها برای گرافیست ها را در سال ۲۰۲۰ به شما معرفی کنیم.
معرفی بهترین لپتاپ ها برای یک گرافیست
در این قسمت به بررسی بهترین لپتاپ ها برای گرافیست ها در سال ۲۰۲۰ میپردازیم.
معیارهایی که در این بخش مورد بررسی قرار میگیرد :
- سیستم عامل
- قدرت پردازنده (CPU)
- فضای حافظه رم (RAM)
- مشخصات صفحه نمایش (Display)
- پردازنده گرافیکی
- امکانات و لوازم جانبی برای طراحی
Apple MacBook Pro (قیمت پایه : ۱۸۰۰ دلار)
مک بوک های شرکت اپل یکی از قدرتمندترین لپتاپهای بازار هستند که در سایزهای ۱۳ و ۱۶ اینچی در سال ۲۰۲۰ معرفی و به بازار عرضه شدند و از بهترین ابزارها برای گرافیست ها هستند.
سیستم عامل :
سیستم عامل پیشفرض این لپتاپ ها،MacOS است. تفاوت اصلی این لپتاپ ها با دیگر لپتاپ های موجود در بازار سیستم عامل است. بر روی سایر برندهای لپ تاپ سیستم عامل Winodws استفاده میشود. سیستم عامل مک او اس در این بخش برگ برندهای برای مک بوک هاست به دلیل اینکه این سیستم عامل برای گرافیست ها ، طراحان ، فیلمسازان و عکاسان ساخته و طراحی شده، همانطور که ویندوز بیشتر برای گیمرها ، لپ تاپ های گیمینگ و صنعت ساخته شده و لینوکس برای برنامه نویسان و هکرها!
البته بر روی مک بوکها امکان نصب کردن ویندوز به سادگی امکانپذیر است.
نرم افزاهای گرافیکی معروف مثل Adobe Photoshop و دیگر محصولات این شرکت هم برای سیستم عامل مک و هم برای ویندوز قابل دانلود هست اما در سیستم عامل مک به دلیل زیرساخت های بهتر این قبیل نرم افزارها عملکرد بهتری دارند. علاوه بر محصولات شرکت adobe ، نرمافزار های گرافیکی انحصاری بیشتری برای مک بوکها وجود دارد.
پردازنده :
از بحث سیستم عامل که بگذریم به قدرت پردازنده در این لپتاپها میرسیم. در مدل پایه ۱۳ اینچی، از پردازنده ۴ هسته ای Core i5 نسل ۱۰ شرکت اینتل استفاده شده که فرکانس ۲ گیگاهرتز و در حالت توربو بوست به ۳/۸ گیگاهرتز میرسد.
اما در مدل پایه ۱۶ اینچی این لپتاپها، از پردازنده ۶ هستهای Core i7 نسل ۹ اینتل با فرکانس ۲.۶ گیگاهرتز و توربو بوست ۴.۵ گیگاهرتز استفاده شده است.
حافظه رم :
حافظه رم در هر دو سایز این مک بوکها، ۱۶ گیگابایت اما در مدل ۱۳ اینچی از نوعLPDDR4X با سرعت ۳۷۳۳ مگاهرتز و در مدل ۱۶ اینچی از نوع DDR4 و سرعت ۲۶۶۶ مگاهرتز است.
صفحه نمایش :
صفحه نمایش مک بوکها از نوع Retina هستند اما تاچ نیستند و رزولوشن 2K با کنتراست رنگی بسیار خوبی دارند که برای یک گرافیست بسیار اهمیت دارد.
رزولوشن مدل ۱۳ اینچی :2560 x 1600
رزولوشن مدل ۱۶ اینچی : 3072 x 1920
این دو نمایشگر از تکنولوژی True Tone شرکت اپل نیز بهره میبرند که باعث تغییر اتوماتیک گرمی و سردی رنگ مانیتور بر اساس محیط اطراف میشود.
پردازنده گرافیکی :
در مدل ۱۳ اینچی این مک بوکها از پردازنده گرافیکی اینتل به نام Intel Iris Plus استفاده شده و در مدل ۱۶ اینچی از پردازنده گرافیکی AMD Radeon Pro 5300M با حافظه ۴ گیگابایت استفاده شده است که قدرت گرافیکی مدل ۱۶ اینچ بسیار قدرتمندتر است.
امکانات و لوازم جانبی برای گرافیست ها :
علاوه بر مشخصات گفته شده امکانات جانبی در مک بوک وجود دارد که کار کردن را برای کاربران بخصوص گرافیستها سادهتر و لذت بخشتر کرده است.
TouchBar (تاچبار)
این مدل مک بوکها دارای TouchBar هستند. تاچ بار ، مانیتوری لمسی نوار مانند است که بالای کیبورد و در جای کلیدهای F1 تا F12 قرار گرفته و با توجه به هر برنامه تغییر کاربری داده و امکانات آن برنامه را را برای دسترسی سریع تر و بهتر در اختیار کاربر قرار میدهد.
Sidecar :
یکی از امکانات جدید سیستم عامل مک، قابلیت Sidecar است که به وسیله آن آیپدها، مانیتور ثانویه مک بوکها شده و حتی میتوان با استفاده قلم استایلوس اپل به نام (Apple Pencil) روی آیپد که در حال نمایش صفحه مک بوک است، طراحی کرد و نتیجه را روی لپتاپ دید.
Razer Razer Blade 15 Studio Edition (قیمت پایه : ۳۹۹۹ دلار)
سیستم عامل :
این لپتاپ سیستم عامل انحصاری ندارد ولی امکان نصب ویندوز یا لینوکس امکان پذیر است.
پردازنده :
این لپتاپ از پردازنده اینتل Core i7 نسل ۸ مدل 8750H بهره میبرد که قدرت پردازشی بسیار خوبی دارد و از قدرتمندترین های بازار است.
حافظه رم :
این لپتاپ ریزر مدل بلید، دارای حافظه رم ۳۲ گیگابایت است که به راحتی میتوان همزمان چندین برنامه گرافیکی را به راحتی استفاده کرد بدون آنکه سرعت سیستم کاهش یابد.
صفحه نمایش :
صفحه نمایش این لپتاپ ۱۵/۴ اینچ و از نوعOLED است و تاچ هستند و رزولوشن 4K با سرعت رفرش 60HZ دارد. که برای گرافیست، فیلمسازان و انیمیشن سازان بسیار اهمیت دارد.
رزولوشن مدل ۱۳ اینچی :3,840 x 2,160
پردازنده گرافیکی :
پردازنده گرافیکی این لپتاپ Nvidia GeForce RTX 2080 Max-Q از نوع DDR6 و حافظه ۸ گیگابایت است که قدرت پردازشی فوقالعادهای را میتواند برای تمام گرافیستها داشته باشد.
امکانات و لوازم جانبی برای گرافیست ها :
لمسی بودن نمایشگر این لپتاپ امتیاز خوبی است برای گرافیستهایی که طراحی به وسیله قلم را به موس و کیبورد ترجیح میدهند به همین دلیل این لپ تاپ به بهترین ابزارها برای گرافیست ها تبدیل شده است.
Dell XPS 13 (2020) (قیمت پایه : 1250 دلار)
سیستم عامل :
این لپتاپ سیستم عامل انحصاری ندارد ولی امکان نصب ویندوز یا لینوکس امکان پذیر است.
پردازنده :
این لپتاپ از پردازندههای اینتل Core i7 نسل ۱۰ مدل 1065G7 بهره میبرد که قدرت پردازشی بسیار خوبی دارد و از قدرتمندترینهای بازار است.
حافظه رم :
این لپتاپ دل مدل XPS ، از رم 16GB LPDDR4x (3,733MHz) بهره میبرد که دارای حافظه ۱۶ گیگابایتی از نوع LPDDR4X است.
صفحه نمایش :
صفحه نمایش این لپتاپ 13/3 اینچ و از نوع LCD است و تاچ نیست و رزولوشن فول اچ دی 1080 دارد.
رزولوشن مدل ۱۳ اینچی : ۱۹۲۰ × ۱۰۸۰
پردازنده گرافیکی :
پردازنده گرافیکی این لپتاپ Intel Iris Plus است و برای کارهای سنگین گرافیکی پیشنهاد نمیشود.
امکانات و لوازم جانبی برای گرافیست ها :
این لپتاپ امکاناتی برای گرافیست ها ندارد اما به دلیل قدرت خوب و اندازه کوچک و جمع و جورش میتواند لپتاپ پرکاربردی برای گرافیستهایی که دائما در حال سفر هستند باشد.
بهترین تبلت ها برای یک گرافیست
Microsoft Surface Book 2 (قیمت پایه : 1200 دلار)
این تبلت فوق العاده با سخت افزاری قدرتمند و نمایشگر لمسی عالی و با کیفیت، ساختهی شرکت ماکروسافت ابزاری بسیار کاربردی برای گرافیست هاست.
مایکروسافت سرفیس بوک ۲ ، تبلتی است که میتواند لپتاپ هم باشد و بخش نمایشگر آن از کیبورد به صورت مجزا کار میکند
این تبلت فوق العاده یک قلم خیلی سریع و کاربردی به نام Surface Pen دارد که برای طراحی بسیار کاربردی است.
سیستم عامل این تبلت windows 10 است و به دلیل اینکه از سیستم عامل دسکتاپی بهره میبرد برگ برندهای نسبت به رقبایش دارد.
سخت افزار این تبلت به صورت زیر است :
- پردازنده : Core™ i5-8350U از شرکت اینتل
- حافظه رم : 16GB RAM 1866Mhz LPDDR3
- پردازنده گرافیکی : Intel® HD Graphics 620
- نمایشگر : 5 PixelSense™ Display اینچ
- میزان شارژدهی : حدودا ۱۵ ساعت
Wacom Cintiq 13hd (قیمت پایه : 999 دلار)
این تبلت در میان گرافیست ها بسیار معروف و شناخته شده است. این تبلت تنها برای طراحی با قلم ساخته و طراحی شده است. که امکان خروجی دادن به لپتاپهای ویندوزی و مک بوکها را دارد.
نمایشگر این تبلت 13/3 اینچ از نوع IPS است . در واقع این مدل نقش یک کاغذ و خودکار دیجیتال حرفهای را دارد که با اتصال به هر لپتاپی با سیستم عامل های ویندوز و مک ، خروجی طراحی شما را بر روی لپتاپتان به نمایش میگذارد.
Apple iPad Pro 2020 (قیمت پایه : 799 دلار)
آیپد همیشه در دنیای تبلتها جزو بهترینها بوده است. به لطف قلم فوق العاده اپل به اسم Apple Pencil این تبلت دوست داشتنی میتواند بیش از پیش به کار گرافیستها بیاید و از بهترین ابزارها برای گرافیست ها باشد.
آیپد پرو ۲۰۲۰ در دو سایز ۱۱ و ۱۲/۹ اینچی به بازار عرضه شده که طبیعتا مدل ۱۲/۹ اینچ برای گرافیستها میتواند کاربردیتر و بهتر باشد.
آیپد پرو از سیستم عامل انحصاری iPadOS بهره میبرد که دارای برنامههای گرافیکی زیر است:
- Adobe Photoshop For iPad
- pixelmator photo
- Procreate
- paper
- Affinity Designer
- Adobe Illustrator Draw
البته باید گفت شاید آن انتظاری که از یک سیستم عامل دسکتاپی مثل ویندوز داریم را از این سیستم عامل فعلا نشود انتظار داشت.
در آیپد پرو از پردازنده قدرتند A12Z شرکت اپل استفاده شده که بسیار قدرتمندتر از پردازندههای سال های گذشته شرکت اینتل است و قدرت و سرعت و پردازنده گرافیکی بسیار قویای دارد.
بر خلاف دیگر رقبا ، قلم این تبلت، اپل پنسل بر روی این تبلت به صورت پیشفرض وجود ندارد و باید با هزینهای معادل ۱۲۰ دلار این قلم را خریداری کرد.
ابزارهای لازم برای ساخت اینفوگرافیک
در طراحی اینفوگرافی، انتخاب درست نرم افزار ساخت اینفوگرافیک بسیار مهم است. نرم افزارهای بسیاری برای طراحی اینفوگرافی وجود دارند که میتوانید از میان آنها متناسب با سطح طراحی گرافیکی که دارید یکی را انتخاب کنید. سادهترین نرم افزاری که میتوانید انتخاب کنید پاورپوینت است که نسخههای جدیدتر آن با امکانات وسیعی که دارند به خوبی به عنوان یک ابزار طراحی اینفوگرافیک عمل میکنند. ایلاستریتور و فتوشاپ نیز دو نرم افزار از شرکت ادوبی هستند که میتوانید برای طراحی به کار ببرید.
در نهایت نیز میتوانید از ابزارهای آنلاین برای طراحی اینفوگرافیک آنلاین مانند Canva استفاده کنید. این ابزارها اغلب رایگان هستند و به شما اجازه میدهند بدون مسلط بودن به نرم افزارهای طراحی نیز اینفوگرافیک های زیبا خلق کنید. در مقالهای درباره اینفوگرافیک از آکادمی اینفوگرام بهترین ابزارها برای طراحی اینفوگرافیک معرفی شده است.
سخن آخر
ما سعی کردیم به طور خلاصه و البته مفید تمامی ابزار سطح بالا و حرفهای در تخصص گرافیک را که بهترین ابزارها برای گرافیست ها هستند، معرفی کنیم. امیدوارم این مقاله برای شما عزیزان مفید باشد و بتوانید ابزار مناسب خود را انتخاب کرده و در کار خود بهترین باشید.