روغن سرخ کردنی ذرت حاوی کنجد زر اویل – 1.8 لیتر
روغن جوانه ذرت زر اویل – 1.8 لیتر

روغن ذرت زراویل حاوی 1.8 لیتر روغن جوانه ذرت است که در بطری پلاستیکی بیرنگ بستهبندی شده و برای استفاده راحتتر دسته ای زرد رنگ در آن تعبیه شده است. حجم زیاد این روغن نیاز شما را تا مدت زیادی رفع میکند و برای خانوادههای پرجمعیت مناسب است. روغن یکی از مهمترین مواد اولیهای است که در پخت انواع غذاها، سالادها و غیره استفاده خواهد شد. این در حالی است که در زمان آشپزی هرگاه نام روغن به میان میآید، چربی خون اولین چیزی که در ذهن همه تداعی میشود. " بههمین خاطر زر اویل، روغن گیاهی ذرت خالص و روغن های حاوی ذرت را به دلیل دارا بودن کمترین اسیدهای چرب اشباع، تولید کرده تا جلوی آسیبهای احتمالی که روغنها به بدن وارد میکنند را بگیرد. روغن ذرت زر اویل جزو روغنهای مفید و سالم محسوب میشود. این روغن در برابر درجه حرارت بالا تحمل نسبتا خوبی دارد و برای پختوپز،تفت دادن و سالاد مناسب است. اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که به سلامت خود اهمیت میدهند و دائما به دنبال مواد غذایی سالم برای درست کردن وعدههای غذایی خود هستند، روغن ذرت «زر اویل» یکی از بهترین انتخابها خواهد بود.
روغن ذرت مازولایت – 1.8 لیتر

روغن یکی از مهمترین مواد اولیهای است که در پخت انواع غذاها، سالادها و غیره استفاده خواهد شد و در زمان آشپزی هرگاه نام آن به میان میآید، چربی اولین چیزی که در ذهن تداعی میشود. برهمین اساس روغن «مازولایت» به صورت گیاهی تولید شده و اصلیترین ماده بهکار رفته در آن ذرت است. این روغن ذرت برای بدن مفید است و استفاده از آن هیچ آسیبی به بدن وارد نخواهد کرد. به عبارت دیگر روغن ذرت مازولایت جزو روغنهای مفید و سالم محسوب میشود. این روغن در برابر درجه حرارت بالا تحمل زیادی دارد و برای پختوپز، سرخکردن و سالاد مناسب است. همچنین وجود ویتامینهای E و امگا 6 از دیگر ویژگیها در روغن ذرت مازولایت است. این محصول مازولایت حاوی 1.8 لیتر روغن است که در بطری پلاستیکی به رنگ زرد بستهبندی شده است. بطری این روغن ظاهری شبیه به دانههای ذرت دارد و طراحی متفاوت از دیگر روغنهای مایع موجود در بازار دارد.
روغن جوانه ذرت زر اویل – 900 میلی لیتر
روغن ذرت «زراویل» حاوی 0.9 لیتر روغن از دانههای غنی ذرت است که در بطری پلاستیکی بیرنگ و شکیل بستهبندی شده است. حجم متوسط این روغن نیاز خانوادههای کم جمعیت را تا مدت زیادی رفع میکند. روغن یکی از مهمترین مواد اولیهای است که در پخت انواع غذاها، سالادها و غیره استفاده خواهد شد. این در حالی است که در زمان آشپزی هرگاه نام روغن به میان میآید، اولین چیزی که در ذهن همه تداعی میشود چربی خون است و ممکن است افراد مسن و حساس را درگیر خود کند." بههمین خاطر زر اویل، روغن گیاهی ذرت خالص و روغن های حاوی ذرت را به دلیل دارا بودن کمترین اسیدهای چرب اشباع، تولید کرده تا جلوی آسیبهای احتمالی که روغنها به بدن وارد میکنند را بگیرد. روغن ذرت زر اویل جزو روغنهای مفید و سالم محسوب میشود. این روغن در برابر درجه حرارت بالا تحمل نسبتا خوبی دارد و برای پختوپز،تفت دادن و سالاد مناسب است. اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که به سلامت خود اهمیت میدهند و دائما به دنبال مواد غذایی سالم برای درست کردن وعدههای غذایی خود هستند، روغن ذرت «زر اویل» یکی از بهترین انتخابها خواهد بود. این محصول از سری تولیدات شرکت صنعتی زر ماکارون است.
روغن ذرت لادن – 1.8 لیتر

روغن ذرت مخصوص پخت و پز و سالاد حاوی ویتامین ای «لادن» مقدار 1620گرم روغنی سالم و مناسب برای آشپزی محسوب میشود. روغ ذرت برای سرخ کردن نیز مناسب است. روغن ذرت یک ماده کلیدی در تهیه برخی از مارگارین ها نیز می باشد. این روغن مانند سایر روغن های گیاهی حاوی اسید های چرب ضروری امگا 3 و امگا 6 است. جوانه ذرت جدا شده به وسیله فرآیند آسیاب خشک، دارای 25 تا 30 درصد روغن، و جوانه جدا شده به وسیله آسیاب مرطوب، حاوی 45 تا 50 درصد روغن است. ویتامین ای حاوی روغن ذرت لادن از بیماریهای مزمنی مثل بیماریهای قلبی یا سرطان جلوگیری میکند. همچنین ویتامین ای برای پوست و مو مفید است که با وجود داشتن این ویتامین در روغن ذرت لادن استفاده از ان در پخت و پز ضروری بهنظر میرسد. روغن ذرت مخصوص پخت و پز و سالاد حاوی ویتامین ای لادن مقدار 1620گرم انتخابی سالم برای استفاده روزمره در آشپزخانه است.
روغن سرخ کردنی حاوی روغن ذرت رعنا – 1.5 لیتر
روغن ذرت گلدن مایز – 1.8 لیتر

روغن مایع مخلوط افتابگردان و ذرت توسکا – 1620 گرم
روغن سرخ کردنی پایه کنجد و روغن ذرت کانولا کارمیسن – 1.7 ليتر مجموعه 2 عددي
روغن سرخ کردنی پایه کنجد :روغن سرخ کردنیِ کارمیسن با ترکیبی دقیق و علمی از سالم ترین روغن های گیاهی مایع شامل : روغن های کنجد و کانولا و آفتابگردان تشکیل شده که بواسطه داشتن 25% روغن کنجد دارای ارزش غذایی بالایی ست و برای مصارف پخت و پز و سالاد و سرخ کردنی های عمیق توصیه میگردد .
ظرف این روغن نیز دارای آسان ریز جهت کاهش مصرف در هنگام استفاده میباشد .
مصرف کننده گرامی میتواند با مصرف این روغن با خیالی آسوده ، سلامتی را برای خود و خانواده به ارمغان آورد .
برخی از خصوصیات این روغن :
_ دارای قابلیت استفاده مجدد برای سرخ کردن تا 8 بار بدون تغییر در ساختار آن است.
_ نقطه دود و پایداری بالا در برابر حرارت تا 300 درجه سانتیگراد را دارد.
مناسب برای سرخ کردن های عمیق و طولانی مناسب است بدون آنکه در مزه غذا تاثیر بگذارد.
روغنی سالم از لحاظ را در سبد غذایی خود جهت جای داده که باعث پیشگیری و حتی درمان بسیاری از بیماری هاست .
روغن ذرت_کانولا :این روغن با ترکیب 30% ذرت و 70% کانولا سرشار از خواص آنتی اکسیدانی و مملو از امگا 3 و 6 میباشد و همزمان خواص هر دو روغن ذرت و کانولا را دارا میباشد .
یعنی هم خواص ذرت و هم کانولا را همزمان در خود دارد.
ظرف این روغن نیز دارای آرام ریز مخصوص جهت کاهش مصرف می باشد .
از ویژگی های روغن ذرت کانولای کارمیسن : این روغن غنی از ویتامین های E و k است که موجب تقویت استخوان و سیستم ایمنی بدن و آمادگی سریعِ انعقاد خون میشود
و همچنین دارای ترکیبات کامل اسیدهای چرب غیر اشباع (اُمگا 3 و 6 ) بوده که موجب کاهش فشار خون و رسوب زدایی چربی های مضر درون رگها میگردد.
روغن ذرت کانولا کارمیسن – 1700 میلی لیتر مجموعه 3 عددی
روغن ذرت کانولای کارمیسن با ترکیب 30% ذرت و 70% کانولا سرشار از خواص آنتی اکسیدانی و مملو از امگا 3 و 6 میباشد و همزمان خواص هر دو روغن ذرت و کانولا را دارا میباشد .
برخی ویژگی های روغن ذرت کانولای کارمیسن :
غنی از ویتامین های E و k است که موجب تقویت استخوان و سیستم ایمنی بدن و آمادگی سریعِ انعقاد خون میشود و همچنین دارای ترکیبات کامل اسیدهای چرب غیر اشباع (اُمگا 3 و 6 ) بوده که موجب کاهش فشار خون و رسوب زدایی چربی های مضر درون رگها میگردد.
روغن ذرت خالص دلوین – 1800 میلی لیتر

روغن ذرت منبع غنی از اسیدهای چرب ضروری (امگا3 و امگا6)، ویتامینهای K و E میباشد.
روغن ذرت پایداری زیادی نسبت به اکسیداسیون دارد و از آن میتوان برای همه مصارف سرخ کردن پخت و پز و نیز سالاد استفاده نمود(نقطه دود این روغن 450 درجه فارنهایت 232 درجه سلسیوس می باشد)، این روغن از نقطه نظر تغذیهای و هم از نظر کیفیت پخت عالی میباشد. روغن حاصل از ذرت از لحاظ اسید لینولئیک که یک اسید چرب ضروری است، غنی میباشد. همچنین روغن ذرت سرشار از آنتیاکسیدان بوده و اثر رادیکالهای آزاد را خنثی میکند، اصلی ترین آنتی اکسیدان آن فرولیک اسید میباشد که یکی از عوامل موثر در پیشگیری از سرطان شناخته شده است، روغن ذرت از نظر میزان توکوفرولها، پس از روغن جوانه گندم در مقام دوم قرار دارد. روغن ذرت پایداری زیادی نسبت به اکسیداسیون دارد و از آن میتوان برای همه مصارف پختن، سرخ کردن کوتاه مدت و نیز سالاد استفاده کرد، نکته حائز اهمیت این است که روغن ذرت دلوین از جوانه ذرت استحصال شده و غیر تراریخته میباشد.
مزایای استفاده از روغن ذرت دلوین:
• روغن ذرت دلوین برای مصارف تفت دادن، پخت و پز و سالاد بسیار مناسب است.
• روغن ذرت دلوین از جوانه ذرت غیر تراریخته جهت تولید آن استفاده شده است.
• روغن ذرت نقش مهمی در تأمین اسیدهای چرب ضروری و ویتامینهای K و E داشته و اثرات مفیدی بر سیستم قلبی، عروقی و همچنین سیستم ایمنی دارد.
• این روغن حاوی مقادیر بالایی از اسیدهای چرب غیراشباع و مقادیر کمی اسیدهای چرب اشباع شده است که برای سلامتی بسیار مفید میباشد.
• روغن ذرت غنی از فیتواسترولها است و میتواند میزان جذب کلسترول را بیش از 25 درصد کاهش دهد و در نتیجه، بیماریهای قلبی و عروقی که تا حد زیادی مربوط به کلسترول خون هستند، را کاهش میدهد.
• روغن ذرت حاوی مقادیر زیادی از امگا3 و امگا6 میباشد.
• همچنین اسیدهای چرب لینولئیک و آراشیدونیک موجود در روغن ذرت در سلامت پوست و ساخت هورمونهای مهم بدن بو کاهش ابتلا به بیماریهای پوستی از قبیل آکنه و اگزما بسیار موثر میباشند.
• ازجمله مصارف غیرغذایى روغن ذرت مىتوان به مصارف دارویى به عنوان حامل ویتامین E و سایر ترکیبات دارویى در کپسولها می باشد.
روغن ذرت تاپ گلدن – 1.8 لیتر

روغن ذرت و کانولا شیررضا – 3 لیتر

روغن ذرت و کانولا 3 لیتری شیررضا، محصولی کاملا طبیعی و بدون مواد افزودنی میباشد که روغنهای ذرت و کانولا با نسبتهای 20 و 80 درصد با یکدیگر مخلوط گردیدهاند. روغن ذرت از فشردن دانههای ذرت و روغن کانولا یا همان کلزا از فشردن دانههای کلزا حاصل میگردد. با توجه به کشت زیاد ذرت و کلزا در ایران، این روغن جزو روغنهای پرمصرف محسوب میشود که جهت مصارف پخت و پز، تفت دادن مواد غذایی، سالاد قابل استفاده می باشد. مصرف روغن ذرت و کانولا میتواند مقدار قابل توجهی از نیاز روزانه بدن به ویتامینهای K و E را برطرف سازد. آنتی اکسیدانهای این روغن نیز جهت مقابله با رادیکالهای آزاد داخل بدن بسیار مفید و موثر می باشد.
روغن ذرت آفتابگردان و روغن سرخ کردنی پایه کنجد – 1700 میلی لیتر مجموعه 3 عددی
روغن ذرت آفتابگردان:
این محصول از ترکیب 40% روغن جوانه ذرت خالص و 60% روغن آفتابگردان تصفیه تهیه شده است .
خواص بالای روغن ذرت بر کسی پوشیده نیست اما ترکیب آن با روغن آفتابگردان ، خواص آن را دو چندان میکند .
اداره استاندارد و سازمان غذا دارو ایران که نظارت بر ترکیب و کیفیت روغن ها را برعهده دارند با استناد به آنالیز این محصول مجوزهای لازم را صادر نموده اند.
دانههای روغنی آفتابگردان حاوی مقادیر بالایی از ویتامین E، مواد معدنی، املاح و آنتیاکسیدانی به نام آلفا-توکوفرول هستند.
روغن تخمه آفتابگردان دارای 15% اسیدهای چرب اشباعشده یا اسیدهای چرب ترانس، 85% اسیدهای چرب تک غیراشباع، اسیدهای چرب چند غیراشباع است. به همین دلیل نیز مصرف این روغن باعث کاهش کلسترول خون و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی میشود.
روغن ذرت آفتابگردان مرغوب، زرد روشن رو به طلایی، شفاف، خوش عطر و خوش طعم است. از این روغن برای تهیه انواع غذاها از سالاد و سس گرفته تا پختوپز و سرخ کردن انواع مواد غذایی استفاده میشود. نقطه دود آن حدود 246 درجه سانتیگراد است و به همین دلیل نیز برای سرخ کردن مواد غذایی که جذب روغن بالایی دارند بسیار مناسب است .
از خواص دیگر روغن ذرت آفتابگردان :
_کاهش سطح کلسترول بد خون (LDL) و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی _ عروقی
_کاهش شدت و دفعات گُرگرفتگی بانوان یائسه
_تنظیم قند خون و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به دیابت
روغن سرخ کردنیِ کارمیسن :
این روغن ترکیبی دقیق و علمی از بهترین و سالم ترین روغن های گیاهی شامل روغن های تصفیه شده کنجد و ذرت و کانولا و آفتابگردان تشکیل شده که بواسطه داشتن حداقل 50% درصد روغن کنجد (25%) و ذرت(25%) در ترکیبات آن دارای ارزش غذایی بالایی ست و برای مصارف سرخ کردنی های عمیق توصیه میگردد .
مصرف کننده گرامی میتواند با خیال آسوده ازین روغن برای سرخ کردن با حفظ کامل سلامتی استفاده نماید .
برخی از خصوصیات روغن سرخ کردنی کارمیسن :
_ دارای قابلیت استفاده مجدد برای سرخ کردن تا ۸ بار بدون تغییر در ساختار آن است.
_ نقطه دود و پایداری بالا در برابر حرارت تا 300 درجه سانتیگراد را دارد.
_ مناسب برای سرخ کردن های عمیق و طولانی مناسب است بدون آنکه در مزه غذا تاثیر بگذارد.
روغن ذرت و کانولا شیررضا – 1.8 لیتر

روغن ذرت و کانولا 1.8 لیتری شیررضا، محصولی کاملا طبیعی و بدون مواد افزودنی میباشد که روغنهای ذرت و کانولا با نسبتهای 20 و 80 درصد با یکدیگر مخلوط گردیدهاند. روغن ذرت از فشردن دانههای ذرت و روغن کانولا یا همان کلزا از فشردن دانههای کلزا حاصل میگردد. با توجه به کشت زیاد ذرت و کلزا در ایران، این روغن جزو روغنهای پرمصرف محسوب میشود که جهت مصارف پخت و پز، تفت دادن مواد غذایی، سالاد قابل استفاده می باشد. مصرف روغن ذرت و کانولا میتواند مقدار قابل توجهی از نیاز روزانه بدن به ویتامینهای K و E را برطرف سازد. آنتی اکسیدانهای این روغن نیز جهت مقابله با رادیکالهای آزاد داخل بدن بسیار مفید و موثر می باشد.
روغن کانولا و ذرت دلوین- 1800 میلی لیتر
محصولات غذایی دلوین بعنوان یک واحد تحقیقاتی و تخصصی در زمینه روغنهای سالم خوراکی، با هدف تولید و ارائه غذای سالم برای خانواده های ایرانی پس از سالها تحقیق و پژوهش روغن ترکیبی کانولا و ذرت خود را عرضه نموده است.
روغن کانولا غنی از اسیدهای چرب ضروری مانند امگا 3 بوده و دارای کمترین مقدار اسیدهای چرب اشباع بین روغن های گیاهی است، همچنین یک منبع غنی از ویتامین E میباشد.
روغن ذرت سرشار از اسیدهای چرب ضروری (امگا3 و امگا6) و منبع غنی از ویتامینهای K و E میباشد همچنین روغن ذرت سرشار از آنتیاکسیدان بوده و اثر رادیکالهای آزاد را خنثی میکند، اصلی ترین آنتی اکسیدان آن فرولیک اسید میباشد که یکی از عوامل موثر در پیشگیری از سرطان شناخته شده است، روغن ذرت از نظر میزان توکوفرولها، پس از روغن جوانه گندم در مقام دوم قرار دارد. روغن ذرت پایداری زیادی نسبت به اکسیداسیون دارد و از آن میتوان برای همه مصارف پختن، سرخ کردن کوتاه مدت و نیز سالاد استفاده کرد، نکته حائز اهمیت این است که روغن ذرت دلوین از جوانه ذرت استحصال شده و غیر تراریخته میباشد.
محصولات غذایی دلوین پس از تحقیقات لازم با ترکیب روغنهای کانولا و ذرت با فرمولاسیون مخصوص خود توانسته است روغنی با کیفیت بسیار بالا تولید نماید که خواص هر دو روغن حفظ شده و برای مصارف تفت دادن و پخت و پز غذا بسیار مناسب باشد.
مزایای استفاده از روغن مخلوط کانولا و ذرت دلوین:
• روغن کانولا و ذرت دلوین برای مصارف تفت دادن، پخت و پز و سالاد بسیار مناسب است.
• روغن کانولا و ذرت دلوین از محصولات غیر تراریخته جهت تولید آن استفاده شده است.
روغن مخصوص سرخ کردنی پایه کنجد و روغن ذرت کانولا کارمیسن – 1.7 لیتر مجموعه 3 عددی
روغن مخصوص سرخ کردن کنجد :
روغن سرخ کردنیِ پایه کنجد کارمیسن با ترکیبی دقیق و علمی از بهترین و سالم ترین روغن های گیاهی شامل روغن های تصفیه شده کنجد و ذرت و کانولا و آفتابگردان تشکیل شده که بواسطه داشتن حداقل 50% درصد روغن کنجد (25%) و ذرت(25%) در ترکیبات آن دارای ارزش غذایی بالایی ست و برای مصارف سرخ کردنی های عمیق توصیه میگردد .
برخی از خصوصیات روغن سرخ کردنی کارمیسن :
_ دارای قابلیت استفاده مجدد برای سرخ کردن تا ۸ بار بدون تغییر در ساختار آن است.
_ نقطه دود و پایداری بالا در برابر حرارت تا 300 درجه سانتیگراد را دارد.
_ مناسب برای سرخ کردن های عمیق و طولانی مناسب است بدون آنکه در مزه غذا تاثیر بگذارد.
روغن ذرت_کانولا :
روغن ذرت کانولای کارمیسن با ترکیب 30% ذرت و 70% کانولا سرشار از خواص آنتی اکسیدانی و مملو از امگا 3 و 6 میباشد و همزمان خواص هر دو روغن ذرت و کانولا را دارا میباشد .
برخی ویژگی های روغن ذرت کانولای کارمیسن بدین شرح میباشد :
غنی از ویتامین های E و k است که موجب تقویت استخوان و سیستم ایمنی بدن و آمادگی سریعِ انعقاد خون میشود و همچنین دارای ترکیبات کامل اسیدهای چرب غیر اشباع (اُمگا 3 و 6 ) بوده که موجب کاهش فشار خون و رسوب زدایی چربی های مضر درون رگها میگردد.
_ 100%گیاهی و طبیعی است .
_ بدون پالم و بدون مواد نگهدارنده است .
_ غیر تراریخته میباشد .
روغن ذرت خالص کارمیسن – 920 میلی لیتر مجموعه 3 عددی
_ 100% گیاهی و طبیعی است .
_ بدون پالم و بدون مواد نگهدارنده است .
_ غیر تراریخته میباشد .
روغن ذرت یکی از روغنهای سالم وپرمصرف در دنیاست که از جوانه ذرت گرفته میشود . این روغن بدون اسید چرب ترانس بوده و دارای ترکیبات مناسبی چون ویتامین K و E و نیز اسیدهای چرب غیراشباع (اُمگا) میباشد .
برخی خواص روغن ذرت عبارت اند از :
_ غنی از ویتامین های E و K : موجب تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر بیماریها میشود .
_ دارای فیبر بالا : ضد یبوست و مشکلات گوارشی و هموروئید است .
_حاوی اسیدهای چرب امگا ۶ و ۹ : باعث کاهش حساسیت های پوستی (اگزما) و کاهش فشار و قند خون میشود .
روغن ذرت شيررضا – 1.8 لیتر

روغن ذرت 1.8 لیتری شیررضا، یک روغن کاملا گیاهی و طبیعی و بدون افزودنی های نگهدارنده میباشد که از فشردن دانههای ذرت حاصل میگردد. با توجه به کشت زیاد ذرت و کلزا در ایران، این روغن جزو روغنهای پرمصرف محسوب میشود که جهت مصارف پخت و پز، تفت دادن مواد غذایی، سالاد قابل استفاده می باشد. مصرف روغن ذرت میتواند مقدار قابل توجهی از نیاز روزانه بدن به ویتامینهای K و E را برطرف سازد. ویتامین E و دیگر آنتی اکسیدان هایی که در این روغن وجود دارند، خواهند توانست جهت خنثی سازی رادیکال های آزاد که منشا سرطان در بدن هستند، عمل نمایند.
روغن سرخ کردنی ذرت و کنجد مازولایت – 1.8 لیتر
روغن کنجد و کانولا و ذرت داتیس – 900 میلی لیتر
روغن ذرت و کانولا آلفا – 1800 میلی لیتر
روغن مخلوط ذرت و کانولا مازولایت – 1.8 لیتر
روغن ذرت کارمیسن – 1.7 لیتر

روغن ذرت یکی از روغنهای سالم وپرمصرف دنیاست که از جوانه ذرت گرفته میشود . این روغن بدون اسید چرب ترانس بوده و دارای ترکیبات مناسبی چون ویتامین K و E و نیز اسیدهای چرب غیراشباع (اُمگا) میباشد .
برخی از خواص روغن ذرت کارمیسن عبارت اند از :
_ 100%گیاهی و طبیعی است .
_ بدون پالم و بدون مواد نگهدارنده است .
_ غیر تراریخته میباشد .
_ غنی از ویتامین های E و K : موجب تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر بیماریها میشود .
_ دارای فیبر بالا : ضد یبوست و مشکلات گوارشی و هموروئید است .
_حاوی اسیدهای چرب امگا ۶ و ۹ : باعث کاهش حساسیت های پوستی (اگزما) و کاهش فشار و قند خون میشود .
روغن کنجد و کانولا و ذرت داتیس – 1.8 ليتر
روغن ذرت و آفتابگردان کارمیسن – 1700 میلی لیتر مجموعه 3 عددی
این محصول از ترکیب 20% روغن جوانه ذرت خالص و 80% روغن آفتابگردان تصفیه تهیه شده است .
خواص بالای روغن ذرت بر کسی پوشیده نیست اما ترکیب آن با روغن آفتابگردان ، خواص آن را دو چندان میکند .
اداره استاندارد و سازمان غذا و دارو ایران که نظارت بر ترکیب و کیفیت روغن ها را برعهده دارند با استناد به آنالیز این محصول مجوزهای لازم را صادر نموده اند.
دانههای روغنی آفتابگردان حاوی مقادیر بالایی از ویتامین E، مواد معدنی، املاح و آنتیاکسیدانی به نام آلفا-توکوفرول هستند.
روغن تخمه آفتابگردان دارای 15% اسیدهای چرب اشباعشده یا اسیدهای چرب ترانس، 85% اسیدهای چرب تک غیراشباع، اسیدهای چرب چند غیراشباع است. به همین دلیل نیز مصرف این روغن باعث کاهش کلسترول خون و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی میشود.
روغن ذرت آفتابگردان مرغوب، زرد روشن رو به طلایی، شفاف، خوش عطر و خوش طعم است. از این روغن برای تهیه انواع غذاها از سالاد و سس گرفته تا پختوپز و سرخ کردن انواع مواد غذایی استفاده میشود. نقطه دود آن حدود 246 درجه سانتیگراد است و به همین دلیل نیز برای سرخ کردن مواد غذایی که جذب روغن بالایی دارند بسیار مناسب است .
از خواص دیگر روغن ذرت آفتابگردان :
_کاهش سطح کلسترول بد خون (LDL) و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی _ عروقی
_کاهش شدت و دفعات گُرگرفتگی بانوان یائسه
_تنظیم قند خون و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به دیابت
_بهبود سیستم ایمنی بدن و کاهش خطر ابتلا به سرطان
_روغن ذرت آفتابگردان حاوی ویتامین E بالایی است که برای سلامت پوست و مو و کاهش چین و چروک صورت بسیار مفید است .
روغن ذرت غنچه – 1.8 لیتر

روغن سرخ کردنی ذرت و آفتابگردان و کانولا شیررضا – 900 میلی لیتر
روغن مایع مخلوط ذرت و کانولا سی سام – 900 میلی لیتر
روغن ذرت شیررضا 1/8 لیتر

روغن ذرت و کانولا 1.8 لیتری شیررضا، محصولی کاملا طبیعی و بدون مواد افزودنی میباشد که روغنهای ذرت و کانولا با نسبتهای 20 و 80 درصد با یکدیگر مخلوط گردیدهاند. روغن ذرت از فشردن دانههای ذرت و روغن کانولا یا همان کلزا از فشردن دانههای کلزا حاصل میگردد. با توجه به کشت زیاد ذرت و کلزا در ایران، این روغن جزو روغنهای پرمصرف محسوب میشود که جهت مصارف پخت و پز، تفت دادن مواد غذایی، سالاد قابل استفاده می باشد. مصرف روغن ذرت و کانولا میتواند مقدار قابل توجهی از نیاز روزانه بدن به ویتامینهای K و E را برطرف سازد. آنتی اکسیدانهای این روغن نیز جهت مقابله با رادیکالهای آزاد داخل بدن بسیار مفید و موثر می باشد