راهنمای خرید کشمش پلویی قیمت مناسب و ارزان

0

کشمش پلویی همدل – 450 گرم


کشمش پلویی سحرخیز مقدار 200 گرم

«کشمش پلویی» همان انگورهای رسیده و خشک‌شده هستند که سرشار از انرژی، ویتامین و مواد معدنی است. کشمش‌ها در مقابل سرطان‌هایی همچون پوست، روده بزرگ، پروستات و بیماری‌هایی چون بیماری عروق کرونر قلب(CHD)، اختلالات عصبی ، آلزایمر و عفونت‌های قارچی و ویروسی اثری محافظتی دارند. همان‌طور که گفته شد، کشمش پلویی همان کشمش آفتاب خشک‌شده است که رنگ قرمز آن باعث وجه تمایز این کشمش با سایر کشمش‌هاست.

برند معتبر «سحرخیز» 400 گرم از این خشکبار باکیفیت و تمیز را در یک بسته‌بندی مناسب روانه‌ی بازار کرده است. این محصول همان‌طور که گفته شد، انرژی و قند مناسبی داشته و می‌توان آن را به‌عنوان میان وعده همراه چای و.. به‌جای قند استفاده کرد.


کشمش پلویی Fresh وزن 450 گرم


کشمش پلویی خشکپاک مقدار 350 گرم

یکی از انواع خشکبار که علاوه‌بر استفاده به‌صورت تنقلات، در غذا نیز استفاده می‌شود، کشمش است. کشمش در غذا‌های ایرانی پراستفاده و با ذائقه ایرانی نیز سازگار است. کشمش پلویی «خشکپاک» یک منبع سرشار از ویتامین D است و به سلامتی استخوان کمک می‌کند؛ همچنین حاوی کلسیم و پتاسیم است و آب بدن را تنظیم می‌کند. این کشمش 350 گرم وزن دارد و می‌تواند ترکیب خوش طعمی با عدس پلو ایجاد کند. آجیل و خشکبار همواره جزء محبوب‌ترین خوراکی‌ها بوده‌اند که در جشن‌ها و اعیاد پرمصرف هستند. این خوراکی‌ها سرشار از مواد مغذی هستند که برای بدن بسیار مفید است و می‌تواند ویتامین‌های مورد نیاز بدن را تامین کند. آجیل و خشکبار در جمع‌های دوستانه و خانوادگی بسیار محبوب است و می‌تواند یک میان وعده کامل برای بچه‌ها در مدرسه یا بزرگ‌ترها هنگام کار باشد. مغز‌ها نیز جزء این دسته‌اند که بسیار مقوی هستند اما ترکیب آن‌ها بسیار جذاب است و طرفداران بیشتری دارد. این خوراکی‌ها یک منبع سرشار از مواد مغذی و ویتامین‌ها هستند که مصرف آن می‌تواند کمبودهای بدن را بهبود دهد و برطرف کند؛ به همین دلیل می‌تواند جایگزین بسیاری از دارو‌ها و قرص‌های شیمیایی برای برطرف کردن کمبودها باشد. خشکپاک نیز دست به تولید آجیل و خشکبار بسته بندی زده است تا استفاده و جابه‌جایی آن‌ها آسان‌تر و از نظر بهداشتی مطمئن‌تر باشد.


کشمش پلویی صادراتی آنید – 500 گرم

کشمش ها از خشک شدن انگورها در جلوی نور خورشید یا خشک کن تهیه می شوند، به طور طبیعی شیرین هستند و طعم آن به طور گسترده ای در پخت و پز غذایی در سراسر جهان، به ویژه در دسرها استفاده می شود.
ماده مؤثره
کشمش سرشار از ویتامین و ماد معدنی است.
ویتامین های موجود در کشمش پلویی شامل ویتامین c،فولات، تیامین، نیاسین، ریبوفلاوین، ویتامین B-6 و پانتووتنیک اسید و مواد معدنی موجود در آن پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر، آهن، روی و سدیم است.
کشمش حاوی آمینو اسیدی به نام آرژنین است.
مکانیزم اثر
از آنجا که کشمش منبع غنی از فیبر می باشد، به جذب مایعات طبیعی موجود در بدن کمک می کند. این نوع فیبر، فیبر نامحلول محسوب می شود، زیرا در حجم زیادی از آب قرار دارد و باعث آسانی حرکت مواد غذایی در روده می شود، لذا اگر به طور منظم آن را مصرف کنید می تواند به درمان یبوست کمک کند.
کشمش غنی از پتاسیم و منیزیم است که یک درمان طبیعی برای اسیدیته هستند، این مواد معدنی دو عنصر رایج از آنتی اسید ها هستند، زیرا آنها در مقیاس PH پایه محسوب می شود.
دو نوع اسیدوز وجود دارد و بسیاری از بیماری های سیستم تنفسی، جوش، بیماری های پوستی، آسیب به اندام های داخلی، نقرس و کلیه را درمان می کند.
کشمش سطح بالایی از آنتی اکسیدان ها را دارد، که حاوی کاتچین ها، فیتونوتوپ ها و پلی فنول هستند، آنها در مقابل آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد از بدن محافظت می کنند که رادیکال های آزاد یکی از عوامل اصلی اولیه مرتبط با رشد سلول های سرطانی هستند.
آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در کشمش باعث جوان سازی پوست و از بین رفتن چین و چروک می شود. مصرف آنها می تواند، از ایجاد شرایطی مانند پسوریازیس و آکنه جلوگیری کند.


کشمش پلویی خشکپاک مقدار 200 گرم

کشمش پلویی «خشکپاک» سرشار از ویتامین D است و به سلامتی استخوان کمک می‌کند؛ همچنین حاوی کلسیم و پتاسیم است و به تنظیم آب بدن کمک می‌کند. این کشمش 200 گرم وزن دارد و ترکیب آن با عدس پلو، می‌تواند یک طعم بی‌نظیر ایجاد کند. آجیل و خشکبار همواره جزء محبوب‌ترین خوراکی‌ها بوده‌اند که در جشن‌ها و اعیاد پرمصرف هستند. این خوراکی‌ها سرشار از مواد مغذی‌اند که برای بدن بسیار مفید است و می‌تواند ویتامین‌های موردنیاز بدن را تامین کند. آجیل و خشکبار در جمع‌های دوستانه و خانوادگی بسیار محبوب است و می‌تواند یک میان وعده‌ی کامل برای بچه‌ها در مدرسه یا برای بزرگ‌ترها هنگام کار باشد. مغز‌ها نیز جزء این دسته‌اند که بسیار مقوی هستند اما ترکیب آن‌ها بسیار جذاب است و طرفداران بیشتری دارد. این خوراکی‌ها یک منبع سرشار از مواد مغذی و ویتامین‌ها هستند که مصرف آن می‌تواند کمبودهای بدن را بهبود دهد و برطرف کند؛ به همین دلیل می‌تواند جایگزین بسیاری از دارو‌ها و قرص‌های شیمیایی برای برطرف کردن کمبودها باشد. خشکپاک نیز دست به تولید آجیل و خشکبار بسته‌بندی زده است تا استفاده و جابه‌جایی آن‌ها آسان‌تر و خیال مصرف‌کننده بابت بهداشتی بودن آن‌ها راحت باشد. یکی از انواع خشکبار که علاوه‌بر استفاده به‌صورت تنقلات، در غذا نیز استفاده می‌شود، کشمش است. کشمش در غذا‌های ایرانی پراستفاده است و با ذائقه ایرانی نیز سازگار است.


کشمش پلویی هیرشا – 400 گرم

کشمش پلویی هیرشا از بهترین نوع کشمش پلویی تیره و یک دست استان لرستان تهیه شده است. کشمش قهوه ای یا تیره یا همان کشمش پلویی از قوی ترین و با خاصیت ترین نوع انگور بی دانه عسلی رنگ تهیه می شود که در طی مراحل خشک شدن و تبدیل شدن به کشمش تغییر رنگ می دهد. این محصول مقوی و سرشار از خواص مفید گوناگون در بسیاری از غذا های اصیل ایرانی و مخصوصا در فصول گرم در خوراک آب دوغ خیار که بسیار محبوب می باشد استفاده می شود. از مزایای کشمش پلویی هیرشا می توان به تمیز بودن ، یکد ست بودن و پاک شده بودن آن اشاره کرد. از مزایای محصولات هیرشا می توان به تازگی محصولات و بسته بندی بهداشتی ا اشاره کرد. خواهشمند است از قبل از مصرف با آب سرد شسته شود.جنس بسته بندی محصولات هیرشا از پلی ایتیلن سه لایه تشکیل شده است که شامل 2 لایه سلفون و یک لایه بیرونی آن کاغذ گلاسه می باشد که این نوع بسته بندی علاوه بر زیبایی بیرونی محافظت کاملی از محصول داخل آن می نماید.همچنین یادآور می شود با توجه به اینکه در محصولات هیرشا هیچ گونه ماده نگهدارنده ای استفاده نشده پس از بازکردن در بسته آن را در یخچال نگهداری نمایید.


کشمش پلویی لندانه – 300 گرم

گروه صنایع غذایی مستر بایو، با هدف ایجاد تحول در صنایع تولید و بسته بندی محصولات کشاورزی و همچنین کارآفرینی ، پس از انجام تحقیقات هدفمند (در بازار حبوبات، غلات، خشکبار، سبزیجات و میوه های خشک، ادویه جات، قند و شکر) مصمم به تولید مواد غذایی با بالاترین کیفیت مواد اولیه، بسته بندی خلاق و همچنین در خور سلایق هموطنان عزیز شده است . مستر بایو؛ با بهره گیری از تیمی جوان و متعهد و نیز با استفاده از تکنولوژی روز دنیا، گام های بزرگی در جهت نوآوری محصولات و متعاقبا افزایش سطح رضایتمندی مشتریان برداشته است . بهره گیری از قابلیت¬ها و تنوع محصولات کشاورزی ایران و بخصوص استان لرستان، رعایت استاندارد های سازمان غذا و دارو ، پیروی از اصول بهینه سازی تولید ، ارتقاء سیستم سلامت و کیفیت بر مبنای استاندارد های بین المللی با اخذ مجوزهای ISO 10004:2012 ، ISO 9001:2015 و ISO 22000:2005 از مهمترین ویژگی های مستر بایو در ارائه محصولات با کیفیت به مصرف کنندگان محترم می باشد .


کشمش پلویی بی دانه درشت آفتابی اطمینان تاک – 1000 گرم

کشمش سرشار از انرژی و دارای طبع گرم می باشد – برای جلوگیری از بیماری هایی مانند سرطان ، سرطان روده و معده و پروستات مفید می باشد. استفاده از کشمش در برنامه غذایی کودکان برای رشد آنها بسیار مفید است – کشمش سرشار از آهن پتاسیوم و کلسیم و ویتامینهای گروه ب می باشد.با مصرف کشمش سطح تری گلیسیرید خود را کاهش دهید که باعث سلامت قلب شما می شود


کشمش پلویی اکبر راستگو- 1000 گرم


کشمش پلویی رویال – 500 گرم


کشمش پلویی بی دانه درشت اطمینان تاک – 1000 گرم

تاکستان یکی از شهرهای بسیار زیبای استان قزوین، دومین باغات انگور کشور عزیز ایران را به خود اختصاص داده است. جالب است بدانید، نام قبلی این شهر سیادن بود که به دلیل وجود باغات انگور بسیار زیاد به تاکستان تغییر نام داد. تغییر نام تاکستان در سال 1317 رخ داد. بعد از تغییر نام این شهر، تاکستان روی محصولات برگرفته از انگور خود بسیار دقت به عمل آورد تا بتواند حجم زیادی از صادرات کشمش ایران را در بر بگیرد. کشمش سرشار از انرژی، ویتامین و مواد معدنی است و با طبع گرم خود از بیماریهای مختلف جلوگیری می کند.


کشمش پلویی بی دانه ریز طلایی اطمینان تاک- 1000 گرم

کشمش سرشار از انرژی و دارای طبع گرم می باشد – برای جلوگیری از بیماری هایی مانند سرطان ، سرطان روده و معده و پروستات مفید می باشد. استفاده از کشمش در برنامه غذایی کودکان برای رشد آنها بسیار مفید است – کشمش سرشار از آهن پتاسیوم و کلسیم و ویتامینهای گروه ب می باشد.با مصرف کشمش سطح تری گلیسیرید خود را کاهش دهید که باعث سلامت قلب شما می شود


کشمش پلویی صادراتی آنید – 250 گرم

معرفی
کشمش ها از خشک شدن انگورها در جلوی نور خورشید یا خشک کن تهیه می شوند، به طور طبیعی شیرین هستند و طعم آن به طور گسترده ای در پخت و پز غذایی در سراسر جهان، به ویژه در دسرها استفاده می شود.
ماده مؤثره
کشمش سرشار از ویتامین و ماد معدنی است.
ویتامین های موجود در کشمش پلویی شامل ویتامین c،فولات، تیامین، نیاسین، ریبوفلاوین، ویتامین B-6 و پانتووتنیک اسید و مواد معدنی موجود در آن پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر، آهن، روی و سدیم است.
کشمش حاوی آمینو اسیدی به نام آرژنین است.
مکانیزم اثر
از آنجا که کشمش منبع غنی از فیبر می باشد، به جذب مایعات طبیعی موجود در بدن کمک می کند. این نوع فیبر، فیبر نامحلول محسوب می شود، زیرا در حجم زیادی از آب قرار دارد و باعث آسانی حرکت مواد غذایی در روده می شود، لذا اگر به طور منظم آن را مصرف کنید می تواند به درمان یبوست کمک کند.
کشمش غنی از پتاسیم و منیزیم است که یک درمان طبیعی برای اسیدیته هستند، این مواد معدنی دو عنصر رایج از آنتی اسید ها هستند، زیرا آنها در مقیاس PH پایه محسوب می شود.
دو نوع اسیدوز وجود دارد و بسیاری از بیماری های سیستم تنفسی، جوش، بیماری های پوستی، آسیب به اندام های داخلی، نقرس و کلیه را درمان می کند.
کشمش سطح بالایی از آنتی اکسیدان ها را دارد، که حاوی کاتچین ها، فیتونوتوپ ها و پلی فنول هستند، آنها در مقابل آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد از بدن محافظت می کنند که رادیکال های آزاد یکی از عوامل اصلی اولیه مرتبط با رشد سلول های سرطانی هستند.
آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در کشمش باعث جوان سازی پوست و از بین رفتن چین و چروک می شود. مصرف آنها می تواند، از ایجاد شرایطی مانند پسوریازیس و آکنه جلوگیری کند.


کشمش پلویی بی دانه ریز آفتابی اطمینان تاک – 1000 گرم

کشمش سرشار از انرژی و دارای طبع گرم می باشد – برای جلوگیری از بیماری هایی مانند سرطان ، سرطان روده و معده و پروستات مفید می باشد.
استفاده از کشمش در برنامه غذایی کودکان برای رشد آنها بسیار مفید است – کشمش سرشار از آهن پتاسیوم و کلسیم و ویتامینهای گروه ب می باشد.با مصرف کشمش سطح تری گلیسیرید خود را کاهش دهید که باعث سلامت قلب شما می شود


کشمش پلویی 125 – 450 گرم


کشمش پلویی 125 – 200 گرم


کشمش پلویی فله مقدار 400 گرم

کشمش پلویی علاوه بر اینکه در بعضی از غذاها و سالادها استفاده می‌شود، در شیرینی‌ها، کیک‌ها و دسرها نیز عامل طعم‌دهنده است.کشمش یک منبع غنی از مواد غذایی انرژی‌زاست. مقدار انرژی حاصل از کشمش بسیار بیشتر از خود انگور است. کشمش سرشار از ویتامین‌های A و B و مواد معدنی مختلف شامل کلسیم، فسفر، آهن و منگنز می باشد.کشمش برای رفع کم‌خونی و ضعف عمومی بدن بسیار مفید است؛ اشتهاآور بوده و در رفع سموم از بدن و فعالیت کلیه‌ها نقش موثری دارد. خوردن کشمش به کسانی که دچار بیماری نقرس و رماتیسم هستند و همچنین به خانم‌های باردار و مادران شیرده همواره توصیه می‌شود.کشمش دارای فیبر زیادی است که به کاهش کلسترول و بهبود عملکرد روده‌ها کمک می‌کند.مصرف این میوه خشک برای افرادی که به افسردگی، اضطراب و مشکلات عصبی دچار هستند، توصیه می‌شود.


کشمش پلویی کاردوخ – 300 گرم

کشمش پلویی یکی از انواع کشمش ها می باشد که در سراسر ایران از آن استفاده می شود و همینطور دارای متقاضیان زیادی است. این نوع کشمش در رنگ های متفاوت و به روش های متنوعی تولید و عرضه می شود. این محصول همانگونه از اسم آن مشخص است، در غذاهای زیادی از مردم مخصوصا در پلو از آن استفاده می شود. این کشمش یادآور خاطرات دوران مدرسه، سوغاتی های شهرهای مذهبی مانند مشهد و قم می باشد. البته علاوه بر کشمش پلویی، کشمش های دیگه ام به خوبی توانسته اند بخشی قابل توجهی از سفره مردم کشورمان را برای خودشان کنند. کشمش سومین محصول غیر نفتی ایران است که در بخش صادرات رتبه دوم را برای خود کرده است.کشمش یکی از میوه هایی است که در دسته خشکبار قرار دارد و همینطور جزو تنقلات سودمند هم به حساب می آید که در تمام سال از آن می توان استفاده کرد. کشمش پلویی بسیار خوشمزه است و جزو غذاهایی بی نظیری می باشد که برای رژیم غذایی کودکان هم می توان از آن استفاده کرد و به صورت زیر تهیه می شود:
در ابتدا باید انگورهای که چیده اید را بدون هیچ مواد افزودنی در تابش مستقیم آفتاب باید قرار دهید تا در زیر تابش آفتاب به خوبی خشک شوند و آب خود را بصورت کامل از دست بدهند. اگر انگوری که بدست آوردید دارای رنگ قهوه ای باشد، کشمش پلویی می باشد. جالب است بدانید که میزان 16 درصد از رطوبت انگورهای اولیه، در محصول نهایی یعنی کشمش باقی خواهد ماند. کشمش ها در مرحله آخر به دسته درجه یک، دستچین و سرکه ای تقسیم می شوند.


کشمش پلویی رویال – 1000 گرم


کشمش پلویی آیتونا 500 گرم

این میوه ی خشک مغذی، مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود و یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم می باشد و بخاطر همین برای افرادی که رژیم های کم سدیم را باید رعایت کنند، خوردن کشمش بسیار مفید است. همچنین کشمش منبع خوب ویتامین ها و عناصر مغذی بدن همچون پتاسیم، کلسیم و ویتامین B و D و هورمون استروژن می باشد.
کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بوده و از تخریب سلولی جلوگیری می کند و برای سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی را بر عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی توصیه می شود.
اگر هنگام خرید کشمش نگران دندان های خود به علت شیرین بودن آن هستید باید به شما بگوییم که، کشمش با وجود اینکه شیرین و چسبناک می باشد، بر دندان اثر مخربی نداشته و باعث خرابی دندان نمی شود، حتی می توان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری کرده و برای سلامت دندان و لثه بسیار مفید می باشد.
کشمش حاوی مقدار زیادی آهن می باشد. 600 گرم کشمش، 90 درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند. 1000 گرم کشمش در حدود 88/1میلی گرم آهن دارد، در حالیکه 100 گرم گوشت گاو بین 4-2 میلی گرم آهن دارد.کشمش پلویی برای درمان بی نظمی معده و یبوست نیز مصرف می شود. برای جلوگیری از این ناخوشی ها می توانید مقداری کشمش را خیس کنید و بعد از چند ساعت، آب آن را بنوشید.تحقیقات نشان داده است که ورزشکارانی که قبل و در حین ورزش، حدود یک فنجان کشمش مصرف می کنند، بهتر از بقیه سلول های بدن را از آسیب حفظ می کنند.


کشمش پلویی آیتونا 1 کیلو گرم

این میوه ی خشک مغذی، مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود و یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم می باشد و بخاطر همین برای افرادی که رژیم های کم سدیم را باید رعایت کنند، خوردن کشمش بسیار مفید است. همچنین کشمش منبع خوب ویتامین ها و عناصر مغذی بدن همچون پتاسیم، کلسیم و ویتامین B و D و هورمون استروژن می باشد.
کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بوده و از تخریب سلولی جلوگیری می کند و برای سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی را بر عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی توصیه می شود.
اگر هنگام خرید کشمش نگران دندان های خود به علت شیرین بودن آن هستید باید به شما بگوییم که، کشمش با وجود اینکه شیرین و چسبناک می باشد، بر دندان اثر مخربی نداشته و باعث خرابی دندان نمی شود، حتی می توان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری کرده و برای سلامت دندان و لثه بسیار مفید می باشد.
کشمش حاوی مقدار زیادی آهن می باشد. 600 گرم کشمش، 90 درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند. 1000 گرم کشمش در حدود 88/1میلی گرم آهن دارد، در حالیکه 100 گرم گوشت گاو بین 4-2 میلی گرم آهن دارد.کشمش پلویی برای درمان بی نظمی معده و یبوست نیز مصرف می شود. برای جلوگیری از این ناخوشی ها می توانید مقداری کشمش را خیس کنید و بعد از چند ساعت، آب آن را بنوشید.تحقیقات نشان داده است که ورزشکارانی که قبل و در حین ورزش، حدود یک فنجان کشمش مصرف می کنند، بهتر از بقیه سلول های بدن را از آسیب حفظ می کنند.


کشمش پلویی و کشمش زرد کاردوخ – 300 گرم بسته 4 عددی


کشمش پلویی رویال – 250 گرم


کشمش پلویی صادراتی آنید – 250 گرم بسته 4 عددی

معرفی
کشمش ها از خشک شدن انگورها در جلوی نور خورشید یا خشک کن تهیه می شوند، به طور طبیعی شیرین هستند و طعم آن به طور گسترده ای در پخت و پز غذایی در سراسر جهان، به ویژه در دسرها استفاده می شود.
ماده مؤثره
کشمش سرشار از ویتامین و ماد معدنی است.
ویتامین های موجود در کشمش پلویی شامل ویتامین c،فولات، تیامین، نیاسین، ریبوفلاوین، ویتامین B-6 و پانتووتنیک اسید و مواد معدنی موجود در آن پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر، آهن، روی و سدیم است.
کشمش حاوی آمینو اسیدی به نام آرژنین است.
مکانیزم اثر
از آنجا که کشمش منبع غنی از فیبر می باشد، به جذب مایعات طبیعی موجود در بدن کمک می کند. این نوع فیبر، فیبر نامحلول محسوب می شود، زیرا در حجم زیادی از آب قرار دارد و باعث آسانی حرکت مواد غذایی در روده می شود، لذا اگر به طور منظم آن را مصرف کنید می تواند به درمان یبوست کمک کند.
کشمش غنی از پتاسیم و منیزیم است که یک درمان طبیعی برای اسیدیته هستند، این مواد معدنی دو عنصر رایج از آنتی اسید ها هستند، زیرا آنها در مقیاس PH پایه محسوب می شود.
دو نوع اسیدوز وجود دارد و بسیاری از بیماری های سیستم تنفسی، جوش، بیماری های پوستی، آسیب به اندام های داخلی، نقرس و کلیه را درمان می کند.
کشمش سطح بالایی از آنتی اکسیدان ها را دارد، که حاوی کاتچین ها، فیتونوتوپ ها و پلی فنول هستند، آنها در مقابل آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد از بدن محافظت می کنند که رادیکال های آزاد یکی از عوامل اصلی اولیه مرتبط با رشد سلول های سرطانی هستند.
آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در کشمش باعث جوان سازی پوست و از بین رفتن چین و چروک می شود. مصرف آنها می تواند، از ایجاد شرایطی مانند پسوریازیس و آکنه جلوگیری کند.


کشمش پلویی فله مقدار 1000 گرم


کشمش پلویی و کشمش زرد کاردوخ – 300 گرم بسته 2 عددی


کشمش پلویی درجه یک کاردوخ – 150 گرم


کشمش پلویی فله مقدار 200 گرم

کشمش پلویی علاوه بر اینکه در بعضی از غذاها و سالادها استفاده می‌شود، در شیرینی‌ها، کیک‌ها و دسرها نیز عامل طعم‌دهنده است.کشمش یک منبع غنی از مواد غذایی انرژی‌زاست. مقدار انرژی حاصل از کشمش بسیار بیشتر از خود انگور است. کشمش سرشار از ویتامین‌های A و B و مواد معدنی مختلف شامل کلسیم، فسفر، آهن و منگنز می باشد.کشمش برای رفع کم‌خونی و ضعف عمومی بدن بسیار مفید است؛ اشتهاآور بوده و در رفع سموم از بدن و فعالیت کلیه‌ها نقش موثری دارد. خوردن کشمش به کسانی که دچار بیماری نقرس و رماتیسم هستند و همچنین به خانم‌های باردار و مادران شیرده همواره توصیه می‌شود.کشمش دارای فیبر زیادی است که به کاهش کلسترول و بهبود عملکرد روده‌ها کمک می‌کند.مصرف این میوه خشک برای افرادی که به افسردگی، اضطراب و مشکلات عصبی دچار هستند، توصیه می‌شود.


کشمش پلویی قرمز تیتان – 300 گرم


ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.